PKK YPG Türkiye'mizin Tankını Vurduğunu Sandı


Suriye'de devam eden Zeytin Dalı operasyonun da Kahraman Mehmetçiklerimiz bol bol PKK/YPG militanı avlarken arada eğlenmeyi de ihmal etmiyor.

Yüksek bir yere kartondan maketi yapılmış tank figürü koyan Mehmetçiklerimizin numarasını yiyen ahmak PKK'lılar tankı maketini gerçek sanıp Amerika'dan, Almanya'dan (varsayım) aldıkları TOW türü sırrtan atılan ısı güdümlü tank savar füzesi ile makete hedef alıp saldırdılar. Tankı vurduklarını sanıp çocuklar gibi sevinirken maketin yıkılması sonucu afallayıp kaldılar.

Kadın Teröristin Tankımızı Havaya Uçurduğunu İddasının Yalan Olduğu Ortaya Çıktı


Ayrıca 29 Ocak günü Newyork Times'ın ve bazı Yunan yayın organlarının büyük bir iştahla ve ağızlarının suyu aka aka yazdıkları YPG/PKK'lı Avesta Habur kod adlı 20 yaşındaki kadın teröristin tankımızı canlı bomba olarak askerlerimizin arasına sızıp tankımızı imha ettiğini idda ettikleri haberde daha aslı ortaya çıkmadan sahte olduğunu kolaylıkla anlamışsınızdır.

Güvenlik uzmanı Abdullah AĞAR Avesta Habur kod adlı kadın teröristin gebermiş olduğu fotoğrafı paylaşarak PKKlıların iddasının yalan olduğunu belgeledi. Ağzında bir el bombası ile Mehmetçiğimizin karşısına çıkan PKKlı kadın terörist, Mehmetçiğimizin onu farketmesi ile panikleyip bombanın kendi ağzında patlamasına neden olmuş. Mehmetçiğimiz kendisini uyarmasına rağmen bu it soyu korkudan ne yapacağını bilemeyip çok şükür bizden kimseye zarar vermeden kendi kendinin infazına neden olmuştur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar