FETÖ Müridlerini Amerikanın Türkiyeye Saldırmasına Sessiz Kalmalarına mı Hazırlıyor?

FETÖ terör örgülü lideri Pensilvanyalı fetullah gülen'nin peşinden gidenleri haşhaşi hasan sabbah gibi hipnotize ettiğini duymayan kalmadı sanırım. Sürekli onun peşinden gidenlere beyin yıkayıcı talimatlar içeren yazıları ve videolu sohbetlerinden onlara şifreli talimatlar yolluyor.



21 Ağustos 2016 Pazar günü de yeni verdiği talimatların içerisinde öyle bir yer var ki sizleri hayretlere düşürecek durumda.

FETÖ Terör Örgütü Liderinin Haçlıları Öven Konuşması:


Şimdi yukarıdaki video da belirttiği cümleleri ve bu cümlelerin devamını aşağıdan okuyabilirsiniz.

En tehlikeli şey, şeytanın kâfiri, kâfir yapması değildir; münafıkı, Müslüman göstermesidir. En tehlikeli şey, odur. Haçlının ülkenizi işgal etmesi, çok tehlikeli değildir; çünkü sizin ve onların arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar, sizin kadınlarınıza kızlarınıza ilişmezler, mâbedinize ilişmezler; ilişmemiş Haçlılar. Fakat münafık, meseleyi öyle bir karıştırır ki, Müslümanlık ile kâfirlik, bir harcın parçaları gibi, farklı kimyevî şeylerin bir araya gelmesi gibi olur. O güzellik, o beriki çirkinlikle bir araya gelince, kömür-elmas birbirine karışır. Siz, anlayın artık meselenin ne olduğunu!..

Fetullah Gülen Peşinden Gidenleri Olası Bir Amerika'nın Türkiye'yi İşgal Etme Girişimine Sessiz Kalmaya mı Hazırlıyor?
Fetullah gülen, o ne derse emir olarak anlayan bir çok inananı var. Fakat bu kişilerden de bazıları çeşitli sebeplerden uyanıp onu terkedebiliyor. Fetullah gülende onu terketmemeleri için böyle şifreli ve hipnotize edici konuşmalarla ayrılmalarını engellemeye çalışıyor.

Asıl sorun şu!

Amerika yada benzeri bir dış mihrak yakın bir süreçte Türkiye'ye savaş açarsa fetullah gülenin müridleri belki bir yere kadar ona sabredip vicdanının sesini dinleyip Türkiye'nin çıkarları aklına gelir ve saf değiştirip FETÖ'yü terk eder diye bir önem almaya mı çalışıyor?

Eğer bu şekilde Fetö'yü terk edecek kişiler olursa diye önceden onların akıllarındaki ayrılık sorularını silmeye ve Türkiye'yi münafık, düşman benimsetip Amerika'yı, Haçlıları Müslüman'lığın koruyucusu ve savunucusu olduğuna mı ikna ediyor?

İşte bu çelişkiler FETÖ terör örgütünün şimdiyee kadar yaptıklarını göz önüne alırsak haklı çelişkiler olmaya aday değil mi sizce?

Yorum Gönder

0 Yorumlar