Üretimde Hayat Kurtaran Atık Muhafaza Yöntemi

Ülke olarak üretimde en üst düzey üretim şartlarında güvenlik tedbirlerini bir vatandaşlık bilinci olarak algılayıp, benimsemiş olmak iş adamlarımızın bizlere yaşattığı gururdur. Personeli başta olmak üzere tüm ülke insanını düşünerek aldığı güvenlik tedbirleri ile örnek bilinç oluşturmaktadırlar. Sadece bugünü değil yarınıda düşünerek hareket etmeleri sayesinde ülke geleceğini teminat altına almaktadırlar.

Atık konteynerlerde iş adamlarımızın aldığı bir diğer üretim tedbirleri arasında yer almaktadır. Fabrikalarında çeşitli türde üretilen kimyevi, tıbbi yada zehirli maddeler ile yapılan imalat sonrası üretim artığı olarak atık maddeler artmaktadır. Bu atık maddeler devlet ve özel sektör kurumları tarafından kurulmuş atık imha tesislerine gönderilip doğaya zarar vermesi önlenir.




İmalat sonrası ortaya çıkan atık maddeler dönüşüm tesisine gitmeden önce fabrika bünyesinde sıradan, gelişi güzel ortamlarda biriktirilmesi oldukça tehlikelidir. Patlama, yanma yada zehirleme gibi başlıca riskler ile siz ve personeliniz yan yana çalışmak zorunda kalırlar. Bu tür tehlikeli atıkların önlemli saklama özelliklerine sahip alanlarda muhafazası yasal bir gerekliliktir.

En önemli atık depolama alanı atık konteyner olarak öne çıkmaktadır. Tıbbi atık, tehlikeli atık, kimyevi atık, boya atık, tiner atık, akü ve pi atık, evsel atıklar gibi maddelere özel konteyner imalatı ile Türkiye’nin en bilinen markası Yuvam Konteyner’dir.



info@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresi üzerinden bilgi alabilir ve teknik şartnamenize özel atık konteyner imalatı yaptırabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar