Gittigidiyor.com Telefon Numarası 0216 687...

Gittigidiyor.com alışveriş sitesi Türkiye'nin Hepsiburada.com ve Kangurum.com.tr siteleri ile birlikte en eski alışveriş sitelerinden birisidir. Yayın hayatına her ne kadar ünlü Amerikalı firma Ebay.com sitesine örnek alarak başlamış olsada zamanla Ülkemize özgü bir müzayede alışveriş sitesi olmuştur.

Dünyaca ünlü Ebay firmasını örnek alarak satış yapan firma 2011 yılının Haziran ayında aslı olan Ebay tarafından 217.5 milyon dolara satın alınmıştır.

Gittigidiyor.com sitesi diğer firmalara nazaran telefon numaralarını gizlemek yerine alenan yazmış olsa da kısmen diğer firmalardan daha zor bir iletişim sistemi mevcuttur. Nasıl mı derseniz Gittigidiyor.com sitesinin en altından 0216 687 02 99 nolu telefon numaraları açıkça yazılmıştır ama buradan hiçbir müşteri temsilcisine ulaşamazsınız, sadece sesli mesaj bırakırsınız ve telefon yüzünüze kapanır, bu sesli mesajı daha sonra Gittigidiyor müşteri destek temsilcileri dinler ve gerekli dönüşü size yaparlar yada sorununuzu online olarak çözmeye çalışırlar.



Gittigidiyor'un en çok önem verdiği nokta ise sorunların site üzerinden destek mesajları ile en kısa sürede çözmeye odaklı olmak. Sorduğunuz her soruya akranları olan sitelerden çok daha kısa sürede cevaplar verip sorunlarınızı çözmekteler.

Gittigidiyor.com müşteri hizmetleri telefon numarası:

0216 687 02 99

Gittigidiyor.com sitesi müşteri hizmetlerine ulaşmak ve soru sormak için diğer alternatif sayfalar:


Gittigidiyor.com sitesinin kurumsal bilgileri aşağıdaki gibidir:


  • Adres: My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mah., Ataşehir, İstanbul
  • Telefon: +90 (216) 687 02 99
  • Faks: +90 (216) 687 02 98
  • Kayıtlı Elektronik Posta Adresi: gittigidiyor@hs05.kep.tr
Gittigidiyor.com sitesi hakkında yaşadığım ufak bir sıkıntı, Gittigidiyor sitesi oradan satış yapacak kişilerden bir teminat almıyor. Örneğin siz 1000 liralık bir ürünü 100 TL'ye satarsınız buna kimse engel olmaz ama sonrada isterseniz ürünü gönderemezsiniz, kimsede sizi niye göndermediniz diye zorlayamıyor, böylecek ödediğiniz paranın geri iadesi alabilmek için birkaç gün beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Gittigidiyor.com sitesi hakkında öneri ve şikayetlerinizi aşağıdan yazabilirsiniz:

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Siparişim gönderilmedi sebebini oğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıbıl almıstı daha gelmedı

      Sil
    2. ayın 16 sıda sebıl aldım neden gelmedı

      Sil
    3. ayın 16 sıda sebıl alsım gelmedı

      Sil
  2. Aldigim urunun bana bilgisi ulaşmadı

    YanıtlaSil
  3. Benim para iadesi olacakti.olmadigi gibi telefonlarinida ulaşılmıyor.viaypi kodu isteyip duruyor.kandirildikmi dolandirildik mı bilmiyorum şu an.hals bekliyorum şu ana kadar para iadem yapılması

    YanıtlaSil
  4. Birtane siparişim vardı sipariş kodu gelmedi ve ücreti aldılar yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil

Yorumunuz kaydedildi, moderatörler tarafından en kısa sürede onaylanıp yayınlanacaktır.