Elektrikli Bisikletler

Bisiklet ve motosikletler artık günümüzde daha yaygın olarak kullanılıyor. Büyük şehirlerdeki sıkışık trafikte bisiklet kullanmak oldukça faydalı bir araç. Bazı ülkelerde bisikletlerin yaygın kullanımı daha da dikkat çekmekte. Bunun yanında son zamanlarda oldukça popülerleşen elektrikli bisikletler günlük hayatta sıkça kullanılan araçlar arasında. Gelişmiş teknolojiye sahip ve oldukça kullanışlı bu elektrikli bisikletler bir araba veya motosikletin yerine tercih edilebiliyor.

Elektrikli bisiklet konusunda farklı vizyonuyla ön plana çıkan Vintage Electric firması ise farklı bir tarz geliştirerek retro tipinde elektrikli bisikletler üretti. Tasarımıyla dikkat çeken motor kısmı ve öndeki farı ile bir motosikleti andıran elektrikli bisiklet gerçekten çok şık gözüküyor. Vintage Electric’in satışa sunduğu bu bisikletler tasarımı ve yapısı ile 1900’lü yıllardaki motosikletleri andırıyor. Geçen yılki bisiklete göre bu bisikletler yüzde 15 daha verimli ve yüzde 20 daha fazla tork üretiyor.

4 renk seçeneği bulunan retro model bisikletler 2 saatte tamamen şarj olabiliyor. Maksimum hızı 58 kilometreye çıkan bisikletler toplamda 56 kilometre yol yapabiliyor. Ürünün standart model fiyatı ise 4,995 Dolar.

Yorum Gönder

0 Yorumlar