İbnü'l Arabi Ahir Zaman Notlarındaki Mehdi Aleyhisselam

İbnü'l Arabi'nin Saatlerin Sırrı kitabında ahir zamandan bahseder ve bir kişiyi anlatır. Bu kişi ya Şam'dan ya Kudüs'ten ya da Konya'dan çıkar der. Allah bu kişi ile İslam'ı terardan diriltecektir. Bu kişiyi 28 defa hac yapmasından tanırsınız (bu mecazi bir ifade olabilir) bu kişi diktatörler zamanında çıkar diktatörler zamanında ölür. O öldükten sonra Müslümanlar bir süre daha sıkıntı çeker ve en sonunda toplanan ordunun başına Mehdi geçer de Allah Nurunu tamamlar.

Bu kişinin Erbakan Hoca olduğu söylenir. O da Konya'dan siyasete başlamış ve diktatörler zamanında vefat etmiş ve İslam onla dirilmiştir. Heyet isimli kitapta bahsedilen budur.

Kaynak: facebook/perde akasındaki gerçekler sayfası


Yine aynı Facebook sayfasındaki önem arzeden bazı kullanıcı yorumları:


- Yasemin Topel Bozok: Yine İbnu'l Arabi'nin futuhat al makkiyyesinde Dinin yıldızının Konya'dan çıkacağı şeklinde geçer ve Necmettin isminin anlamı da dinin yıldızıdır. İlk olarak 1969 da Konya'dan bağımsız mv olarak meclise girmiştir.

- Rahim Aygün: Kardeşler mahallede bi dedemiz vardı hacıveyizzade mustafa kurucu hocamızın talebelerinden 96 yaşında vefat etti seveni sayanı çoktu vefatından sonra duyduğumuz bi meseleyi aktarayım kendim duymadım torunu anlattı reis tayyip erdoğan ak partiyi kurduğunda sevenleri yanına gelip sormuşlar hocam bu adam kimdir diye o da mehdi nin askeridir destekleyin demiş sadece duyduğumu aktardım selam ve dua ile rahmetli dedemize de bir fatiha okursanız çok makbule geçer

Yorum Gönder

0 Yorumlar