Facebook, Youtube ve Twitter'a Erişim Engellendi

Türk Silahlı Kuvevetlerinin Fırat Kalkanı operasyonun da 21 Aralık günü, fitneci DAEŞ Terör Örgütüne verdirdiği ağır kayıpların verdirildiği bir gündü. 200 civarı DAEŞ teröristi Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından imha edilmiş ve DAİŞ örgütü büyük panik yaşamıştı.

Allah'ın laneti tez zaman da bu örgütün üzerine olsun (Amin), 22 Aralık günü itibariyle aklınca verilen zaiyatın intikamını almak için 29 Kasım'da esir aldığı 2 Türk subayını infaz ederek şehit ettiler.



Bu sebep üzerine yetkili merciler 22 Aralık 2016 günü akşam 23:30 suların da infaz hadisesi ve bilinmeyen sebepler üzerine Facebook, Youtube ve Twitter'a erişimi engellemiş bulunmakta. Yapılabilecek yanlış algı olaylarının önüne geçmek için 22 Aralık 23:30 suları itibariyle bu sosyal medya sitelerine girilemiyor.

Facebook, Youtube ve Twitter'a uygulanan erişim kısıtlaması sebebiyle diğer internet sitelerine girmekte de bir miktar yavaşlama olduğu gözlemleniyor.

Allah'ın izniyle Amerika taşeronu DAEŞ / IŞİD / PYD / PKK terör örgütlerinden tez zaman da kurtulacağız ve İslam'ın sancağını tüm dünya ya yaymak için tekrar ilerleteceğiz İnşallah. Amin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar