Kutsal Gizemler [Full] - İslam'a binler döndüren film




KUTSAL GİZEMLER ( MİVAFİLM VE REKLAM SUNAR)
Uluslararası üne sahip araştırmacı yazar ve yönetmenin eşsiz eseri. Bilimadamlarının oayı ve sunumuyla dünyayı sarsmaya hazırlanıyor. Bu filmin herkes tarafından izlenmesi için elimizden gelen herşeyi yapmalıyız. Yakında ingilizce , almanca ve fransızca versiyonu geliyor.

TANITIM GİRİŞİ
Asrın En büyük İlahi Gizemleri...

Bilimsel Kanıtlarıyla

Dünyayı Sarsan Yeni Keşifler

Bilim Adamlarının Sunumu ve Tüm Kanıtlarıyla

Kuran'da, Mekke'de, Kâbe'de, Hz. Muhammed'in Hayatında ve Tüm Evren'de Altın Oran...

Kaderin Mührü,

Güneş ve Cehennemin akılları durduran 109 kodlu mesajı.

Kuran'daki İnsanüstü Simetrik Tasarım,

Yeryüzüne kazınmış Kutsal Ruh, Altın Siluet,

Hac'daki Allah Nişanı,

Kıyamet, Yaratılış ve Evren Hakkındaki Çarpıcı Gizemler

Dünya değişmeden önce...

Kutsal Gizemler Başlıyor!

Giriş

Herkes bir şeylere inanır. Aslına bakılırsa insanın kesin bir bilgi ile bir şeyi bilebilmesi çok güçtür. Gördüğümüz upuzun bir rüya mı? Ya da Halisunasyon veya hologram mı?

Kim bilir, belki de yüksek bir teknoloji ürünü deney canlılarıyız?

Kesin olarak bildiğimiz tek şey; Bir şekilde bilincimizin var olduğu ve bunu kendi kendimize yapacak güce sahip olmadığımızdır. Yani tek gerçek bilgimiz aslında birileri ya da bir güç tarafından var edildiğimiz, var oldurulduğumuz...

Aramızda kendi kendini var edebilecek güce sahip olan hiç kimse var mı?

Yapabileceğimiz tek şey ihtimaller içinden en doğru ve en güzel görüneni seçmek, biricik yaşam şansımızı yürekten inanarak en muhteşem şekilde değerlendirmeye çalışmaktır.

Fakat ya gerçekte inandığımızı sandığımız şeye inanmıyorsak...

- Ya gerçekte HİÇ İNANMAMIŞSAK
- Tüm insanlık gibi, sadece KENDİMİZİ KANDIRMIŞAK!
- Tam okumadığımız bir bilgiye inanmış olmamız mümkün değildir.


DÜNYANIN EN DEĞERLİ BİLGİSİ
Kuran, insanoğluna sonsuz ve mutlu bir yaşamın gerçek olduğu farklı bir boyutu ve ona ulaşma yolunu tarif etmektedir. Bu konuda yol gösterici tüm işaretler ve deliller insanlık için sonsuzluk yolunda hayati değere sahiptir. Ölüm ve yokluk, mutsuzluk ve sıkıntı çıkmazını aşmanın yegâne yolunda ilerlememizi sağlayan her iz ve işaret eşsiz bir öneme sahip olacaktır.

Sonsuzluğun ve cennetin gerçekliğini ispatlayan en küçük bilgi dahi kâinatın en değerli bilgisidir.


ALTIN ORAN

Altın oran, 1,618... Matematikteki en gizemli sayı. Leonardo da Vinci, bu sayıya ünlü Matematikçi Luca Pacioli ile "İlahi oran" ismini vermiş ve bu gizemli sayıyla ilgili çalışmalar gerçekleştirmişti. Bu sayıya saplantılı şekilde bağlanan Da Vinci dünyanın ilk altın oran ölçebilen pergelini icat etmişti ve hemen her tablosunda kusursuzluğu ve dengeyi yakalamak için bu gizemli oranı kullanıyordu.

Gezegen yörüngelerinin eliptik yapısını keşfeden ünlü astronom Kepler, Altın oran sayısı için "büyük bir hazine" ifadesini kullanıyordu. Güneş sisteminin yapısını, altın oranı kullanarak açıklama yoluna gitmişti.

Bulunduğu sistem içinde seçkinlik ve güzellik vasfı olan tüm canlı ve cansız objeler simetri ve altın oran temel tasarım alınarak çeşitliliği sağlayacak bir esneklik payı içinde yaratılıyordu.

En güzel canlıların yüzlerinde ve bedenlerinde, ışığın yarısaydam tabakaları arasındaki yansıma sayılarının artış sisteminde, bitkilerin filotaksi denen yaprak dizilim kuralında ve evrende sayısız yerde, altın orana göre dizayn edilmiş bir tasarım bulunmaktadır.

1989'da Adelaide Üniversitesinden Prof. Paul Davies dönen kara deliklerin termodinamiğinin altın oranla ilişkili olduğunu keşfetti. Altın oranın sanatta ve bilimdeki varlığı ile ilgili akademisyenlerin kaleme aldığı binlerce kitap ve saygın bilim dergilerinde yayınlanmış makaleler bulabilmek mümkündür. Günümüzde 16:9 olarak tasarlanan LCD televizyonlar, kredi kartları gibi pek çok mimari ve endüstriyel obje, insan gözüne en estetik görünümü verdiği için altın orana göre tasarlanmaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar